Milionarul Dan Cămârzan din Braşov, care şi-a ucis bunica, a făcut declaraţii halucinante în instanţă, astăzi, în timpul judecării contestaţiei sale la măsura arestului preventiv.

Bărbatul în vârstă de 44 de ani, antreprenor de succes în Braşov, s-a transformat într-un personaj controversat după ce a publicat mai multe clipuri video pe reţelele sociale în care anunţa că este 'fiinţă vie şi născut viu'.

Articolul continua dupa recomandari

Luni, 6 mai 2019, Dan Cămârzan şi-a sugrumat bunica, în faţa altor membri ai familiei, iar femeia şi-a pierdut viaţa, în ciuda intervenţiei unor echipaje SMURD.

Acuzat de omor, milionarul din Braşov a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv. Astăzi, la Curtea de Apel Braşov, judecătorii au analizat contestaţia acestuia la măsura arestului preventiv.

În faţa instanţei, Dan Cămârzan a făcut mai multe declaraţii halucinante şi chiar a fost dat afară de judecători pentru că ţipa şi manifesta incontrolabil.

'Totul e o înscenare. Dacă tu ai accident cu maşina eşti de vină tu sau maşina?', a precizat Cămârzan.

Mai mult, milionarul din Braşov a vorbit şi despre un experiment făcut în Rusia, în care cinci oameni au fost împiedicaţi să doarmă timp de 15 zile.

În 2010, Cămârzan a apărut în topul Forbes cu o avere de 29 de milioane de euro din afaceri imobiliare.