Detalii șocante ies la iveală în cazul tinerei de 30 de ani care s-a aruncat în fața trenului la stația de metrou Bazilescu din București.

Potrivit unor surse, tânăra de 30 de ani a vrut să se arunce în fața trenului care circula de la stația Jiului spre Bazilescu-Straulești, însă și-a luat avânt mai târziu și s-a izbit de ușa mecanicului.

Articolul continua dupa recomandari

Impactul a fost atât de violent, încât ușa mecanicului s-a îndoit, deși este ramforsată la interior.

O tanara s-a lovit de metrou la statia BazilescuVezi 3 imagini în Galerie

Tânăra a fost găsită cu semne vitale la sosirea echipelor medicale, fiind transportată la Spitalul Floreasca, însă starea ei este foarte gravă.

Incidentul s-a petrecut în stația de metrou Bazilescu, în jurul orei 17:00.

O tanara s-a lovit de metrou la statia BazilescuVezi 3 imagini în Galerie

Metrorez a anunțat că, în urma incidentului, circulația trenurilor se desfășoară pe un singur fir.

"Călătorii  trenului respectiv au fost debarcați cu ajutorul personalului Metrorex, prin tunel către stația Jiului. Conform procedurilor, trenul va rămâne în aceeași poziție până la sosirea organelor de cercetare. La acest moment, persoana lovită se află la peronul stației Parc Bazilescu fiind asistată de personalul medical solicitat pentru acordarea primului ajutor. Circulația trenurilor de metrou se desfășoară pe un singur fir, în sistem pendula", se arată într-un comunicat semnat de directorul Metrorex, Dumitru Șodolescu.