Sute de mesaje de condoleanțe au fost postate pe pagina de Facebook a Anamariei Prodan, după moartea mamei sale, Ionela Prodan.

Celebra cântăreață de muzică populară Ionela Prodan a decedat, luni seară, la Spitalul Elias, unde era internată de aproximativ o lună.

Articolul continua dupa recomandari

Cauza morții cântăreței este pancreatită acutizată.

Anamaria Prodan a scris un mesaj emoționant după moartea mamei sale, iar mesajele de condoleanțe au curs pe pagina ei.

"Tu nu ai murit! Nu o vei face niciodată! Tu ai fost și vei rămâne forța vieții mele! Ești icoana vieții mele. Vei conduce corul îngerilor, iar vocea ta va răsuna mult mai tare și mai frumos în Rai", este o parte din mesajul Anamariei Prodan.

"Mie mi-a zis o data: în viata trebuie să te lupți mereu, să Nu te lasi niciodata și sa nu lasi pe nimeni vreodată să creadă că e mai presus de tine! Să fii mândră până la aroganță si conștientă de cât de buna esti ! N-am ascultat o sută la sută. Tu ai ascultat-o si s-a văzut! Condoleanțe iubita mea Anamaria Prodan Reghecampf", a scris Oana Roman Elisei, fiica Mioarei Roman și a lui Petre Roman.

Și Mihaela Mariana Borcea, fosta soție a lui Cristi Borcea, a reacționat la mesajul Anamariei Prodan: "Dumnezeu să o odihnească în pace, iar ție draga mea să îți dea putere să treci cu bine peste această grea încercare din viața ta!!".

Sincere condoleante a transmis și creatoarea de modă Romanița Iovan.

"Îngerii vor cânta iar tu vei zâmbi matușă draga, pentru că si in ceruri la fel ca si pe pământ tu vei cânta și te vei bucura! Dumnezeu sa o odihneasca in pace!", a scris Andreea Prodan.

Și Adriana Bahmuțeanu a lăsat un mesaj de condoleanțe: