Tânăra ucisă în Chitila de soţul său, faţă de care obţinuse deja un ordin de restricţie i-a transmis un mesaj naşei sale, în care scria că bărbatul a intrat peste ea în casă şi a speriat copiii.

Vineri dimineaţă, tânăra mămică a fost găsită moartă în casă, ucisă chiar de soţul său, iar acesta a încercat să-şi ia viaţa, dar nu a reuşit, fiind salvat de medici şi transportat la spital.

Articolul continua dupa recomandari

Ultimul mesaj al mămicii ucise la Chitila

O tânără din Chitila, mamă a doi copii, de 3 şi 5 ani, a fost ucisă vineri dimineaţă de soţul său, cu care era certată. Femeia obţinuse un ordin de protecţie pe 18 decembrie 2019, însă asta nu l-a impresionat pe criminal, care i-a luat viaţa femeii. Poliţiştii au fost anunţaţi la 112 că o femeie din Chitila a fost ucisă de soţul său, iar specialiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au sosit imediat la faţa locului, găsind-o pe femeie fără viaţă în casă. Criminalul, cunoscut la Robert "Austriacu", a încercat apoi să-şi ia viaţa, dar nu a reuşit.

Înainte de crimă, femeia i-a trimis un mesaj naşei sale, în care spunea că bărbatul a intrat peste ea in casă şi a speriat copiii. Femeia obţinuse un ordin de protecţie pentru că bărbatul o bătuse. El nu avea voie să se mai apropie de ea.

Mămică ucisă la ChitilaVezi 2 imagini în Galerie

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru omor calificat. Cei doi copilaşi au rămas în grija bunicii, mama tinerei ucise.