Un video dramatic filmat de o mamă în Insulele Bahamas, în timp ce sunt lovite de Uraganul Dorian, arată forța uriașă a furtunii de categoria a 5-a. ”Vă rog, rugați-vă pentru noi”, spune tânăra, care e blocată împreună cu bebelușul ei de 4 luni.

Înregistrarea video a fost făcută în Insulele Abaco, din nord-vestul Insulelor Bahamas, unde Uraganul Dorian a lovit cu furie.

Articolul continua dupa recomandari

”Rugați-vă pentru noi”

Imaginile arată o zonă locuită din Insulele Abaco inundată în totalitate de ocean.

”Vă rog, rugați-vă pentru noi! Rugați-vă toți pentru noi! Pentru mine și bebelușul meu. Toți care stăm în această clădire de apartamente suntem blocați aici, rugați-vă pentru noi! Vă rog, rugați-vă pentru noi, pentru Abaco, vă implor! Bebelușul meu are doar 4 luni, vă rog, rugați-vă pentru noi”, e auzită femeia spunând în înregistrarea video.

Ulterior, o altă înregistrare video, făcută după ce forța uraganului a mai scăzut din intensitate în această zonă, arată dezastrul făcut în clădire de furtună. În imagini apare și bebelușul de 4 luni al femeii, care este teafăr. Apartamentele și holurile au fost însă devastate de rafalele de vânt și de ploaie.

Uraganul Dorian a lovit în insulele Abaco cu rafale de 285 de kilometri pe oră. Este alertă în continuare și în restul Insulelor Bahamas, unde Dorian e considerat cel mai puternic uragan care lovește zona, din istoria datelor meteo.