Mesaj cutremurător transmis de Mădălina, iubita lui Tudor, românul ucis la Londra, de Anul Nou. La două zile după ce românul de 33 de ani a fost omorât, cea care urma să îi fie soţie a postat câteva rânduri pe contul de Facebook.

Mădălina l-a rugat pe Tudor să nu lucreze în noaptea de Anul Nou, dar el i-a spus că au nevoie de abni şi cum primea 400 de lire pentru a asigura protecţia unei petreceri private, a mers la muncă.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit mirror.co.uk, bodyguardul Tudor Simionov, 33 de ani, încerca să oprească un grup de 10 indivizi, înarmați, să pătrundă în locația de lux deținută de "un om de afaceri bogat" în care se desfășura o petrecere VIP cu tematică sexuală.

"In noaptea dintre ani, iubitul meu si cel ce urma sa-mi fie sot, Tudor Simionov, a fost injunghiat adanc in inima la locul de munca.
Pierderea este imposibil de realizat. Imi este greu sa-mi gasesc cuvintele potrivite in aceste momente .
Vestea mortii neasteptate ne-a indurerat pt toti .

Va multumesc tuturor pentru sustinere.", a scris Mădălina pe Facebook.

"Era o bătaie afară, iar el a mers să ajute. Bodyguarzii de la intrare erau bătuți, iar el s-a dus în apărarea lor. I-a ajutat, lovind mai mulți indivizi, însă după doar vreo 30 de secunde a fost înjunghiat în piept. L-am văzut când a intrat din nou în club. Era într-un costum și era acoperit de sânge. Nu avea nicio vestă de protecție sau ceva. Am văzut sângele cum curgea din piept. Am luat un prosop, încercând să opresc sângerarea. N-a mai apucat să spună nimic, a murit cu ochii deschiși, uitându-se la mine", a povestit Leroy Rose (25 de ani), cel care s-a ocupat de organizarea petrecerii la care Tudor era bodyguard.

Mădălina vrea să-i aducă trupul în România, pentru a fi înmormântat creștinește.

Este nevoie de 4.000 de lire sterline, deoarece Tudor nu avea asigurare.