O tânără în vârstă de 26 de ani, care îi facea curat în casă unui bărbat din Baia Mare a cedat tentaţiei şi a plecat acasă cu un telefon în valoare de aproximativ 5.000 de lei.

Proprietarul avea toată încrederea în tânăra respectivă şi era foarte mulţumit cum lucrează, fiindu-i greu să le spună poliţiştilor că este posibil ca ea să-i fi furat telefonul.

Articolul continua dupa recomandari

Menajera i-a furat telefonul în valoare de aproape 5.000 de lei

Politistii informează că deja au identificat-o deja pe tanara care a sustras telefonul mobil şi este vorba despre menajera respectivă.

La inceputul acestei saptamani baimareanul i-a sesizat pe politistii de investigatii criminale Baia Mare ca a ramas fara telefonul mobil. Primele cercetari au relevat ca banuita de comiterea faptei este o persoana care venea periodic sa-i faca curatenie si careia i-a acordat toata increderea, desi stia foarte putine lucruri despre ea.

Pista pe care au pornit politistii in momentul in care au inceput sa investigheze cazul a fost una corecta, documentarile acestora conducandu-i la identificarea autoarei furtului: o tanara de 26 de ani din municipiu.

Aceasta este acum cercetata de politisti sub aspectul comiterii infractiunii de furt, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masuri legale.