Este scandal la unul dintre cele mai mari spitale din Bucureşti. Un cunoscut profesor de urologie e acuzat de viol de fiica unei paciente. Femeia susţine că a intrat în cabinetul medicului să discute starea de sănătate a mamei ei, care tocmai ieşise din operaţie. Atunci, doctorul ar fi încuiat-o înăuntru, ar fi aruncat-o într-un fotoliu şi ar fi violat-o. Femeia a depus deja plângere la poliţie şi se fac cercetări. Ea a vorbit în exclusivitate pentru Observator. 

"M-a cuprins, m-a ţinut cu forţa, m-a împins într-un fotoliu şi m-a forţat să întreţin relaţii sexuale cu el." Este declaraţia şocantă a unei femei care susţine că unul dintre cei mai mari profesori în urologie din ţară ar fi agresat-o sexual chiar în cabinetul lui. S-ar fi întâmplat imediat după ce medicul i-a operat mama, când femeia a intrat în biroul lui, ca să-i ceară detalii despre intervenţie. 

Articolul continua dupa recomandari

"Iniţial m-am ferit, l-am împins, am încercat să-i explic că nu e momentul, locul, contextul pentru aşa ceva... Nu am ţipat pentru că mi-a fost teamă, groază, să-i supun pe ai mei la un şoc." L-ar fi cunoscut cu o săptămână înainte, înainte de operaţie. Femeia spune că nu a simţit că va urma aşa ceva: "În afară de o amabilitate excesivă care mi-a atras mie atenţia prima oară când am fost cu părinţii mei... Nu am..."

După ce a ieşit din cabinet, s-a ascuns. A reuşit să povestească, mai târziu, unui prieten, ce i s-a întâmplat. El a convins-o să depună plângere. Femeia a fost deja şi la INML. Rezultatul probelor recoltate va fi gata peste două săptămâni. "E şocant pentru mine, a fost un şoc. De-abia acum realizez cât de traumatizant a fost pentru mine..."

O echipă Observator a încercat să îl găsească pe medic. Profesorul nu răspunde nici la telefon. Spitalul unde s-ar fi întâmplat faptele, însă, a menţionat că va lua toate măsurile legale împotriva medicului, dacă ancheta va dovedi că este vinovat.