Mama bebeluşului strâns de gât de o profesoară, în parcarea unui centru comercial din Târgovişte, a povestit momentele cumplite prin care a trecut atunci când femeia a vrut să îi răpească copilul şi l-a strâns de gât.

Totul s-a întâmplat, duminică, în timp ce tânăra mămică îşi ducea bebeluşul în vârstă de şase luni, într-un parc din oraş.

Articolul continua dupa recomandari

Pe drum, tânăra s-a întâlnit cu o profesoară de la Liceul Economic care i-a cerut să îi dea copilul, iar apoi l-a agresat.

"Era o femeie aparent normală. A trecut pe lângă noi şi mi-a spus: 'Dă-mi mie copilul acesta'. Eu surprinsă, am crezut că este o glumă. Mai sunt oameni care glumesc şi îmi spun cât de frumos este copilul şi să i-l dau lor. Eu i-am spus: 'Glumiţi, nu-i aşa?'. În acel moment ea s-a schimbat efectiv la faţă, a holbat ochii, a înfipt mâna în cărucior şi a spus: 'Nu. Nu glumesc. Dă-mi copilul'. Efectiv a tras de cărucior şi a vrut să îl răpească de lângă mine. A vrut să plece cu el. Am început să ţip şi ea atunci s-a enervat şi mai tare şi a spus: 'Dacă nu mi-l dai, ţi-l omor!'. S-a repezit cu mâinile la gâtul lui ca să îl strângă de gât", a declarat mama bebeluşului.

Mama copilului a depus o plângere la Poliţie împotriva femeii, iar poliţiştii au deschis un dosar penal.

De asemenea, o anchetă este derulată şi la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, având în vedere faptul că femeia acuzată că a strâns un bebeluş de gât este profesoară la un liceu din Târgovişte.