Manele şi la Electric Castle. Adi Minune s-a auzit la festivalul de la Bonţida, iar DJ-ul care a pus "Aşa trec zilele mele" a fost interzis de organizatori.

DJ-ul estonian Tommy Cash a adus, vineri seară, pe scena de la Electric Castle, maneaua "Așa trec zilele mele", a lui Adrian Minune, iar oficialii manifestării au anunţat ulterior că aceasta a fost ultima reprezentaţie a artistului în festival.

Articolul continua dupa recomandari

"Mulţumim, Tommy Cash! Pentru ultima ta reprezentaţie la Electric Castle.", se arată într-un mesaj publicat pe contul festivalului de pe reţeaua de socializare online Facebook. 

Acesta este al doilea festival dedicat muzicii electronice, de la începutul lunii iulie şi până în prezent, la care maneaua lui Adi Minune devine "vedetă". DJ-ul suedez Salvatore Ganacci a "încântat" publicul festivalului Neversea, de la malul Mării Negre, când a introdus în recitalul său o secvență dintr-o manea a lui Adrian Minune, "Așa sunt zilele mele". 

Luat prin surprindere, publicul a reacționat prin urale, mulți dintre cei prezenți începând să cânte versurile melodiei. 

Tomas Tammemets, cunoscut sub numele de scenă Tommy Cash, este un rapper şi artist conceptual estonian, foarte cunoscut mai ales pe scena dance din zona ţărilor baltice, scrie Press Alert. 

Cea de-a șaptea ediție a Electric Castle a început miercuri, la castelul Banffy din Bonţida, iar capetele de afiș ale ediției din 2019 sunt Florence + The Machine, Limp Bizkit, Nils Frahm şi Thirty Seconds To Mars, printre alţii. Festivalul se va încheia duminică.