La şapte luni de la dispariţia fiicei sale, Monica Melencu a declarat, pentru Observator, că Luiza este în viaţă, dar şi că Gheorghe Dincă nu este un criminal.

După apariţia clipului video cu o tânără româncă, pe o stradă din Genova (Italia), despre care s-a spus că ar fi Luiza, Monica Melencu a declarat că a avut dubii încă de la început.

Articolul continua dupa recomandari

"Să sperăm că cineva ne ajută. Dar speranţe mari nu am. După votul de astăzi, mari speranţe nu am. Totuşi, există Dumnezeu.

Am rămas fără replică, nu ştiu ce să zic. Eu oricum am avut dubii în privinţa acelei tinere. Eu ca mamă, mi-am dat seama. Era din Galaţi şi avea şi accent. Eu ca mamă i-aş fi recunoscut cel puţin vocea", a declarat Monica Melencu.

Mama Luizei Melencu a declarat că, în continuare, crede că tărie că fiica ei este în viaţă şi că a fost traficată.

"Am speranţă că Luiza trăieşte. O să merg şi în Italia. Traficată, da, dar omorâtă este exclus. Asta a fost de la început. Eu refuz să cred acea variantă cu butoiul, refuz să cred că i-a dat o palmă sau un pumn şi a fost doborâtă. Nu. Poimâine se fac şapte luni de când a dispărut. De când am vorbit ultima dată.

Sunt date pe care nu le cunosc din dosar, dar dacă dânşii ei merg pe o singură pistă este greşit. Pentru mine nu există. Eu merg pe pista că fetele sunt traficate. Eu cred că ar avea mai multe beneficii de pe urma fetelor dacă era vii decât dacă le-ar fi omorât. Eu nu îl văd pe Dincă un criminal", a completat Monica Melencu.