Nenorocire mare, noaptea trecută, în satul Lupeşti, comuna Mănăstirea Caşin, judeţul Bacău. O fetiţă de 9 ani şi mama ei au murit arse de vii într-un incendiu care le-a cuprins casa în miez de noapte. Cele două nu au avut nicio şansă.

Femeia de 34 de ani şi fiica ei de numai 9 anişori, elevă în clasa a III-a, locuiau singure, cu chirie, într-o casă din satul Lupeşti, comuna băcăuană Mănăstirea Caşin.

Articolul continua dupa recomandari

În miez de noapte, din motive încă necunoscute, casa le-a fost cuprinsă de flăcări, iar cele două nu s-au mai putut salva.

O fetiţă de 9 ani şi mama ei au murit arse de vii într-un incendiu care le-a cuprins casa în miez de noapteVezi 4 imagini în Galerie

Mamă şi fiică, arse de vii în casa din Mănăstirea Caşin

Vecinii au încercat să stingă focul, însă a fost în zadar. Fratele femeii, care locuia într-o anexă din aceeaşi curte, a încercat să intre în camera în care se aflau cele două, însă uşa era încuiată.

Vecinii au încercat să stingă focul, însă a fost în zadarVezi 4 imagini în Galerie

Pompierii au intervenit cu două autospeciale, iar imaginea pe care au descoperit-o în casă era de coşmar. Fetiţa a fost gasită în pat, iar mama lângă ea.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale, iar imaginea pe care au descoperit-o în casă era de coşmarVezi 4 imagini în Galerie

Anchetatorii caută acum să afle cauza tragediei.