Patru dintre cei cinci copii ai unei familii din Timişoara au murit arşi de vii, noaptea trecută, după ce camera în care se aflau a fost cuprinsă de flăcări. În momentul tragediei, cei patru fuseseră lăsaţi de părinţi în grija fratelui cel mare, un băiat de 14 ani.

Alexandra, Andrei, Antonia şi Adrian au murit arşi de vii în casă, la Timișoara. 

Articolul continua dupa recomandari

Nenorocirea s-a produs în cartierul Elisabetin din Timişoara, iar părinţii nu erau acasă în momentul tragediei.

Cei patru copii, cu vârste de 6 ani - Alexandra, 4 ani - Andrei, 2 ani - Antonia şi 4 luni - Adrian, fuseseră lăsaţi în grija fratelui cel mare, de 14 ani.

De altfel, el a fost singurul care a supravieţuit infernului. În momentul izbucnirii incendiului, băiatul plecase la bucătărie să încălzească lapte fraţilor săi. Când s-a întors nu a mai putut nici măcar să intre în cameră.

Mama copiilor, acuzată că-şi lăsa deseori copiii nesupravegheaţi

Vecinii spun că nu de puţine ori mama i-ar fi lăsat singuri acasă pe copii. Au sesizat chiar și autoritățile pentru a lua măsuri.

La scurt timp după tragedie, femeia a postat două mesaje pe Facebook, în care a anunţat tragedia care i-a lovit familia.

"Patru suflete s-au stins din viaţa mea" şi "Doliu în familia mea", a scris Ana Maria pe reţeaua de socializare.

La această oră, părinţii copiilor sunt internaţi pe secția de Terapie Intensivă a spitalului județean. Ei au fost intoxicaţi cu fum după ce au intrat în casă, în încercarea de a mai salva ceva.

O anchetă a fost deschisă în acest caz, urmând să stabilească cu exactitate cauzele care au dus la producerea incendiului.