Interlopul care l-a bătut pe Florin Salam la nunta din Milano, noaptea trecută, este cunoscut sub numele de 'Lower Stan', iar interlopii din România au anunţat deja că 'nu îl vor ierta pentru gestul lipsit de respect'.

Totul s-a întâmplat, noaptea trecută, la Milano, acolo unde Florin Salam a fost invitat să cânte la o nuntă.

Articolul continua dupa recomandari

Spre sfârşitul petrecerii la care au participat sute de oameni, lăutarul a fost lovit cu pumnul în faţă de un interlop supărat pe faptul că Salam nu l-a ascultat în momentul în care a vrut să dea o dedicaţie.

Imediat după lovitură, Florin Salam a dispărut, în timp ce agresorul a fost imobilizat de prietenii săi.

La câteva ore după scandalul de la nuntă, mai mulţi indivizi din România, cu strânse legături cu lumea interlopă, au postat mesaje de ameninţare pe Facebook.

Printre aceştia s-a numărat şi Mircea Nebunu care a declarat că Florin Salam ar fi fost răpit de prietenii interlopului care l-a agresat şi i-a rugat să îl elibereze pentru a nu declanşa un război.

Ulterior, alţi indivizi au postat mesaje asemănătoare.

"Lower Stan, un produs al ipocrităţii. Ai lovit un artist care ţi-a făcut seara minunată. Ei emigrat în străinătate, însă ai rămas în lumea a treia. Florin Salam poate nu se va răzbuna, însă noi cel puţin, din cei mulţi prieteni ai lui, o vom face sigur!", a fost mesajul transmis pentru agresorul lui Florin Salam.