Lovitură după gratii pentru unul dintre cei şapte violatori de la Vaslui. Deşi urma să fie eliberat condiţionat, judecătorii au decis ca acesta să rămână în închisoare pentru că nu şi-a plătit datoria către victima sa.

Astfel, judecătorii Tribunalului Vaslui au respins cererea de eliberare condiţionată depusă de Ioan Surleac, unul dintre cei şapte violatori din Văleni.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit legislaţiei în vigoare, tânărul nu va putea beneficia de eliberarea condiţionată până când nu va achita daunele morale victimei.

Cei şapte violatori au de plătit 70.000 de lei către tânăra pe care au batjocorit-o până la leşin.

Până în prezent, niciunul dintre ei nu şi-a achitat obligaţiile financiare către fata în vârstă de 21 de ani.

Eleva violata de cei sapte tineri din Valeni nu a primit niciun leu din despăgubirea dictată de instanţăVezi 2 imagini în Galerie

Violată până la leşin şi stropită cu ţuică

Cei şapte tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani, din localitatea vasluiană Văleni, au sechestrat şi violat, în noiembrie 2014, o elevă de 18 ani, care ulterior a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit cercetărilor desfăşurate de către anchetatori, adolescenta a fost abuzată sexual ore în şir.

Totul s-a întâmplat pe un câmp din apropierea localităţii Văleni. Eleva a fost luată de la şcoală de doi tineri care s-au oferit să o conducă acasă cu maşina.

Aceştia au mers cu fata pe câmă şi au chemat alţi patru prieteni din sat.

Trei dintre aceştia au sechestrat-o în maşină pe fată, iar apoi au violat-o, aşa cum reiese din cercetările anchetatorilor, în ciuda insistenţelor victimei de a fi condusă acasă.

Ulterior, cei şase vasluieni s-au mutat cu maşina pe un alt câmp, din apropierea localităţii Moara Domnească, unde şi-au chemat încă un prieten, patru dintre aceştia, alţii faţă de prima dată, abuzând-o sexual pe adolescentă.

La un moment dat, eleva a leşinat, fiind trezită de către violatori cu ţuică, după ce a fost stropită pe faţă. După ce şi-a revenit, fata a fost din nou violată. Apoi a lesinat din nou, însă nici atunci indivizii nu s-au oprit.

Eleva a profitat de un moment de neatenţie şi a reuşit să ceară ajutorul unui prieten prin telefon, însă nu a apucat să ofere prea multe detalii pentru că unul dintre agresori i-a luat telefonul.

După ce şi-au satisfăcut poftele, agresorii au condus victima acasă, cerând să nu pomenească familiei cele întâmplate.