Localul din staţiunea Durău unde 18 persoane au fost rănite după ce balustrada unei terase s-a rupt a fost închis temporar de Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Neamţ, totodată unitatea fiind amendată cu 20.000 de lei.

“Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Neamţ s-a autosesizat şi a declanşat o acţiune operativă de control la unitatea în cauză – prestator de servicii de alimentaţie publică.  La faţa locului s-a constatat că informaţiile se confirmă – structura din lemn realizată pentru prelungirea terasei şi balustrada aferentă (care deserveşte salonul destinat acestor evenimente) s-a rupt şi a fost afectată integritatea corporală a mai multor persoane”, se arată într-un comunicat transmis, marţi, de către CJPC Neamţ. 

Articolul continua dupa recomandari

Sursa citată menţionează faptul că operatorul economic a fost amendat cu suma de 20.000 de lei pentru acest incident. De asemenea, salonul de eveniment şi terasa respectivă au fost închise temporar până la remedierea deficienţelor.

Poliţiştii din judeţul Neamţ au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă in rem în cazul incidentului de duminică seară în urma căruia 18 persoane au fost rănite după ce balustrada de la teresa unităţii s-a rupt.

Trei dintre persoanele rănite sunt în stare mai gravă, având multiple traumatisme şi fracturi.

Pompierii au fost solicitaţi, duminică seară, să intervină după producerea unui incident la un salon de nunţi din staţiunea Durău, comuna Ceahlău.

Mai multe persoane care participau la o nuntă au fost rănite după ce o balustradă de la terasa unităţii s-a prăbuşit. 15 persoane au fost transportate la spital, trei ajungând cu mijloace proprii la unităţile medicale.

Sursă: News.ro