Pierdere devastatoare pentru familia şi prietenii Andreei Ursuţ. Tânăra mămică, de doar 25 de ani, a murit la o săptămână după ce a fost spulberată de pe drum de un şofer beat mort, care avea o alcoolemie aproape de comă alcoolică.

Andreea Ursuţ era cu fetiţa ei, în vârstă de doar 3 anişori, pe care a mai apucat să o împingă, cu un ultim gest de sacrificiu, din calea morţii. Amândouă au fost accidentate, însă Andreea Ursuţ a fost lovită în plin.

Articolul continua dupa recomandari

Tânăra a fost internată în stare critică în spital, conectată la aparate. Într-un final devastator, corpul i-a cedat astăzi, iar fetiţa ei de 3 ani a rămas orfană de mamă.

Vezi 6 imagini în Galerie

Sute de mesaje au fost trimise pe pagina ei de Facebook, prietenii oferindu-şi condoleanţele şi manifestându-şi adânca tristeţe.

"Dormi în pace, suflet drag", "Păcat! Somn lin și pomenire veșnică", Odihneste-te in pace, inger nevinovat", "Dumnezeu să o ierte! Sincere Condoleanțe familei îndurerate! Dumnezeu să le dea putere", "Dumnezeu sa te odihneasca in pace, suflet bland", sunt doar câteva dintre mesajele dureroase ale prietenilor şi familiei.

Vezi 6 imagini în Galerie

Familia e devastată, mai ales că organizaseră şi o donare de sânge, în care rugau pe toată lumea să-i salveze viaţa Andreei şi sperau la o minune.

Prietenii familiei şi cunoscuţii sunt uluiţi de nenorocire, neînţelegând cum s-a putut petrece aşa ceva. Borşa e în doliu, toată lumea deplângând plecarea atât de devreme a Andreei. Localnicii spun că tânăra era foarte iubită şi apreciată în comunitate. O fire blândă, o mamă bună şi o soţie iubitoare.

Vezi 6 imagini în Galerie

În după-amiaza zilei de 5 septembrie, Andreea Ursuţ, o tânără mămică de 25 de ani și fiica ei, în vârstă de 3 ani, se plimbau pe marginea unui drum din Borșa, în județul Cluj.

O cameră de supraveghere a înregistrat momentul în care o mașină se apropie cu viteză pe contrasens și le loveşte.

Vezi 6 imagini în Galerie

Beat mort, cu o alcoolemie de 3,32 g/l alcool în sânge, şoferul maşinii a accelerat şi a fugit de la locul accidentului, însă, după câteva sute de metri, a mai lovit o mașină și abia atunci s-a oprit din cursa nebună. Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost prins la scurt timp de polițiști. C.F., în vârstă de 43 de ani este angajat la primăria din comună.

La testarea cu aparatul etilotest a rezultat că acesta băuse peste măsură înainte să urce la volan. Avea o valoare record, de 3,32 g/l alcool în sânge.

Bărbatul a fost reținut în aceeași zi de polițiști, iar a două zi, judecătoria Gherla a emis pe numele lui un mandat de arestare pentru 30 de zile. Este cercetat acum pentru ucidere din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi părasirea locului accidentului.