În doar 10 minute, angajaţii unei primării din judeţul Iaşi au rămas fără salarii şi indemnizaţii! Fără bani au rămas şi cei care beneficiază de ajutor social. Asta din cauza unor hoţi care au reuşit să spargă un seif şi să fugă cu un altul. Paguba se ridică la 160 de mii de lei. Iar până acum poliţiştii nu au dat de urma hoţilor.

Noaptea, pe viscol, hoţii au dat atacul la primăria din Ţibana. Indivizii au ştiut precis pe unde trebuie să intre. 

Articolul continua dupa recomandari

Gheorghe Rotaru, primar Tibana: Trei indivizi care au intrat in cladire si au stat doar 10 minute, au intrat in caserie, acolo aveam doua seifuri, unul cu lacat si unul cu salariile, cel din stanga era unul vechi de zeci de ani si avea cheie speciala, nu se putea deschide asa ca au decis sa il ia cu totul. si l-au carat afara.

Dacă primul seif a fost uşor de spart, celălalt - mai mare - le-a dat bătăi de cap hoţilor.

Jaful a fost la un pas să fie descoperit de un angajat al primăriei venit să alimenteze cu lemne centrala primăriei.

Bărbatul nu realizat că primăria a fost prădată de hoţi. A intrat, a alimentat centrala cu lemne, a stins luminile şi a plecat acasă. Poliţia a deschis o anchetă şi încearcă să dea de urma hoţilor.

Edilul este convins că lovitura a fost plănuită din timp, mai ales că în ziua atacului casierul adusese banii de la trezorerie pentru a plăti salariile angajaţilor şi indemnizaţiile.