Un designer celebru din România este în stare de şoc! Hoţii au intrat prin efracţie în atelierul lui Răzvan Ciobanu şi au furat bijuterii şi telefoane. Designerul a fost pe gânduri toată ziua şi simte că siguranţa lui este în pericol.

Atelierul designerului se află într-o zonă extrem de bine cotată din centrul Capitalei. Sâmbătă seară, după ora 22 , Răzvan Ciobanu povesteste ca a trecut cu un prieten pe acolo.

Articolul continua dupa recomandari

Când a intrat în încăpere, designerul a trăit un şoc. 

Răzvan Ciobanu, designer: Geamul de la bucătărie era larg deschis şi tot ce aveam în dulapuri era împrăştiat peste tot în bucătărie. Şi aşa am constatat că nu mai am televizorul, ochelari de soare, multe bijuterii şi nişte telefoane pe care nu le foloseam... Sunt camere peste tot, biroul meu este în zona Dorobanţi, vizavi e un bloc nou, locuit de oameni importanţi. Adică, cine a făcut asta...

Creatorul de modă a anunţat poliţia, care nu are decomdata un cerc de suspecti. 

Deocamdată, nu ştie exact când a avut loc spargerea. Proprietarul atelierului nu mai venise la atelier de la sfârşitul anului trecut, iar hoţii ar fi putut să atace în oricare dintre aceste zile. Paznicii obiectivelor din apropiere spun că nu au văzut nimic suspect. Poliţiştii secţiei 1 din Capitală au deschis un dosar penal. 

Designerul spune că a mai primit ameninţări în ultima perioadă dar nu ştie dacă cineva a vrut să îi facă rău intenţionat sau e vorba doar despre o grupare specializată în spargeri. 

Răzvan Ciobanu, designer: Nu despre valoare este vorba, că paguba nu e foarte mare, e vorba de câteva mii de euro, dar despre şocul pe care îl ai la un asemenea eveniment.

La finalul anului trecut, şi Joshua Castellano, patronul mai multor cluburi, a reclamat că i-a fost spartă casa din Bucureşti. În cazul lui, paguba ajunge la un milion de euro, iar hoţii tot nu au fost prinşi.