O învăţătoare de la o şcoală din comuna Truşeşti (Botoşani) este acuzată de o mamă că bate fără milă un băieţel în vârstă de 7 ani care are probleme medicale.

Două anchete au fost deschise după ce mama copilului a postat pe Facebook un clip video în care fiul ei, un băieţel de 7 ani, apare cu numeroase vânătăi pe spate.

Articolul continua dupa recomandari

Una dintre anchete a fost deschisă de conducerea şcolii 'Demostene Botez' din Truşeşti, iar cealaltă de Poliţie.

În postarea de pe Facebook, mama băieţelului s-a plâns că fiul ei a fost bătut în repetate rânduri de învăţătoare pentru că este mai mic cu doi ani şi 'prinde mai greu'.

"Buna ziua tuturor mamicilor, am atasat mai jos un video cu baiatul meu care este in grupa 0. Imi vine batut acasa de (...) la scoala giumnaziala Demostene botez din com. Trusesti jud. Botosani nu mai stiu ce sa mai fac am depus plangere in scris la directoarea scolii si am auzit ca au zis ca nu iau declaratia mea in considerare ca eu am scris aberatii in declaratie ca am exagerat. De cand am depus plangerea mi-l bate mai tare fara sa faca copilul nimic. Copilul meu e cu probleme, nu tine minte. E mai mic cu 2 ani de varsta pe care o are doar la invatatura si prinde mai greu dati mai departe va rog frumos ca poate se ia atitudine in privinta asta va multumesc", a scris femeia pe Facebook.