Stănică Busuioc, un interlop din Galaţi, căutat mult timp de poliţiştii din Austria şi România şi pe numele căruia era emis un mandat european de arestare, a evadat pe geamul de la toaletă, din sediul Poliţiei din Galaţi.

Stănică le-a spus poliţiştilor că i s-a făcut rău, a cerut la toaletă, după care s-a făcut nevăzut.

Articolul continua dupa recomandari

Poliţiştii l-au avut doar câteva ore

Pe numele său se afla un mandat european de arestare pentru mai multe infracţiuni de furt de maşini comise în Austria, dar şi pentru furturi de bancomate. Stănică Busuioc fura bancomatele cu totul, din diferite locaţii.

Zeci de filtre ale Poliţiei au fost organizate în oraş pentru a-l prinde din nou pe Stănică.

Stelică a spus că i s-a făcut rău şi a cerut la toaletă

Totul a început în această dimineaţă, când poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au capturat un urmărit cu mandat european, care, imediat după emiterea ordonanţei de reţinere de către Parchet a fugit, evadând pe geamul de la toaletă, sub pretextul că i s-a făcut rău.

Poliţiştii cer acum ajutorul populaţiei pentru a-l aduce din nou în faţa justiţiei pe Stănică Busuioc.

Semnalmente interlop evadat

Semnalmente: 1,74 m înălţime, 75 kg şi este născut în comuna Umbrăreşti. În momentul evadării, Stănică Busuioc purta un fes negru, o geacă neagra cu glugă neagră şi mâneci argintii, pantaloni gri deschis, teneşi din piele negri.

Dacă aveţi informaţii despre locul unde se ascunde interlopul evadat, sunaţi la 112 sau ne puteţi lăsa un mesaj pe pagina de Facebook Observator