Alexandru Huțuleac, interlopul și traficantul de droguri din Suceava care l-a spintecat cu sabia pe un polițist în timpul unei percheziții, a ajuns de urgență la spital după ce s-a infectat cu salmonella.

Încarcerat în Penitenciarul Botoșani, interlopul de 29 de ani a fost dus la spital de agenții de penitenciar după ce a acuzat dureri foarte mari.

Articolul continua dupa recomandari

Medicii Spitalului Județean de Urgență Botoșani l-au diagnosticat pe interlop cu salmonella și enterocolită acută.

În urmă cu o lună, interlopul a fost dus la spital, legat de pat cu cătușe, după ce s-a simțit foarte rău.

La fel ca și acum, medicii l-au diagnosticat cu enterocolită și i-au administrat tratament, după care l-au trimis înapoi la închisoare.

Dan Ciprian Sfichi a fost externat din spital dupa aproximativ 6 luniVezi 2 imagini în Galerie

Polițistul de la Trupele Speciale a fost externat după șase luni

Arestat după ce a spintecat un polițist de la Trupele Speciale

Alexandru Huțuleac, în vârstă de 29 de ani, a fost arestat preventiv pe 6 decembrie 2017 după ce l-a lovit cu sabia în cap pe polițistul Dan Ciprian Sfichi, membru al Trupelor Speciale din Suceava.

Totul s-a întâmplat în timpul unei percheziții pe care mascații o făceau acasă la Huțuleac, în Rădăuți.

Interlopul înarmat cu o sabie l-a lovit în cap pe polițist, acesta fiind primul care a intrat în casa suspectului, fără să poarte cască.

Lovitura a fost atât de dură încât polițistul a suferit o rană extrem de gravă la cap. Practic, sabia i-a spintecat craniul și chiar i-a tăiat o bucată din creier.

Din fericire, medicii de la Neurochirurgie au reușit să îi salveze viața, chiar dacă acest lucru părea imposibil la început.

Dan Ciprian Sfichi și-a petrecut următoarele luni în spital, iar la începutul lunii iunie 2018 a fost externat și lăsat să meargă acasă.

Totuși, perioada de recuperare este departe de a se fi încheiat.