Incendiu de proporţii la Aiud. Focul a izbucnit, în jurul prânzului, la un depozit de mobilă, fiind afectată o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi. Flăcările s-au extins şi la acoperişul unei case vecine, care a fost distrus pe o suprafaţă de 70 de metri pătraţi.

Focul a afectat depozitul respectiv, pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi. De asemenea, flăcările s-au extins şi la acoperişul unei case învecinate, acesta fiind afectat pe o suprafaţă de 70 de metri pătraţi.

Articolul continua dupa recomandari

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, pompierii au reuşit să stingă focul izbucnit la depozitul de mobilă din Aiud după o intervenţie care a durat aproape două ore.

Cauza incendiului este în curs de stabilire.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină duminică, în jurul orei 13.20, la un incendiu izbucnit la un depozit de mobilă din Aiud, suprafaţa afectată fiind de mai bine de 200 de metri pătraţi. La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale şi un echipaj SMURD. Nicio persoană nu a fost rănită în urma acestui eveniment.

Sursa: News.ro