Imagini de groază în urma accidentului cumplit produs, în această dimineaţă, pe DN13 Braşov – Târgu Mureş, la ieşirea din localitatea Rupea către Sighişoara, în judeţul Braşov. 

Accident teribil produs la Rupea, în Braşov, în această dimineaţă.

Articolul continua dupa recomandari

Din primele informaţii, doi oameni au murit, iar alţi trei au fost răniţi după ce şoferul unui Renault a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, fiind izbit în plin de un TIR.

În urma impactului extrem de puternic, doi bărbaţi au decedat, două femei au fost transportate cu traumatisme la UPU Brașov, iar un copil de 3 ani a fost preluat de un echipajul SAJ.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Tragedie la Rupea, filmul accidentului cu cinci victime

În jurul orei 7.20, în urma unui apel prin număr 112, a fost anunţat un accident rutier pe DN 13, la ieșire din orașul Rupea spre Sighișoara, județul Brașov.

Accidentul s-a produs între un TIR şi un autoturism.

În urma impactului extrem de puternic, doi bărbaţi au decedat, iar două femei şi un copil de 3 ani au fost transportaţi la UPU BrașovVezi 5 imagini în Galerie

„Din informațiile inițiale, în urma producerii accidentului rutier, avem informația că au rezultat 3 victime încarcerate, dintre care două inconștiente și una conștientă. De asemenea, în accidentul rutier au mai fost implicate două victime care sunt conștiente.

Pentru gestionarea evenimentului, la fața locului au fost mobilizate trei echipaje de prim ajutor, un echipaj de terapie intensiva, o descarcerare grea, o autospeciala cu apă și spumă.

De asemenea a fost alocată și o ambulanță SAJ“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Dan Colniceanu, la scurt timp după producerea accidentului.

Doi bărbați au decedat în tragedie. Alte două victime - două femei - au suferit multiple traumatisme, fiind transportate la UPU Brașov. Copilul de 3 ani, conștient, a fost preluat de echipajul de la Ambulanță.