Poliţiştii din Ilfov au efectuat, astăzi, o percheziţie la un cabinet stomatologic improvizat de un zidar cu 8 clase din comuna Gruiu, judeţul Ilfov.

Imaginile surprinse, astăzi, în cabinetul stomatologic, arată că zidarul a investit serios în cabinetul stomatologic şi trata oameni, în ciuda faptului că nu avea studiile necesare şi nu era medic.

Articolul continua dupa recomandari

Bărbatul în vârstă de 50 de ani este cercetat acum pentru exercitarea unei profesii fără drept.

"Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov efectuează o percheziție domiciliară, în comuna Gruiu, din județul Ilfov, la locuința unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de exercitarea unei profesii fără drept.

Bărbatul bănuit, în vârstă de 50 de ani, din comuna Gruiu, județul Ilfov, ar fi desfășurat activități specifice profesiei de dentist, pentru locuitorii comunei Gruiu, fără a avea acest drept.

Zidarul din Gruiu, Ilfov s-a dat drept dentist şi chiar şi-a deschis un cabinetVezi 4 imagini în Galerie

Zidar cu 8 clase, fals medic stomatolog

Facem precizarea că, această activitate se desfășoară în cadrul unui dosar penal, întocmit în urma sesizării din oficiu a polițiștilor, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de exercitare a unei profesii fără drept", se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.

Potrivit vecinilor, soţia zidarului a fost stomatolog şi l-a învăţat şi pe acesta să profeseze, chiar dacă nu avea studiile necesare.

Zidarul cu 8 clase care s-a dat drept dentist a fost dus la audieri, la sfârşitul percheziţiei.