Rivalitatea de pe stadion s-a transformat în război pe o terasă din Craiova. Suporterii echipelor locale de fotbal şi-au împărţit pumni şi picioare, au aruncat cu sticle şi cu scaune într-un restaurant plin cu oameni. A fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine pentru a aplana conflictul. Scandalul surprins pe camerele de supraveghere a avut loc în restaurantul fostului internaţional Gică Craioveanu.

Pumni, picioare, sticle sparte şi cozi de steaguri folosite ca arme. Pe o terasă plină cu oameni, ultraşii, cu cagule pe cap, se încaieră ca pe stadion.

Articolul continua dupa recomandari

Altercaţia ar fi pornit după ce fanii echipei FC Universitatea Craiova le-ar fi adresat injurii principalilor rivali din peluza Nord, de la CSU Craiova.

IULIANA CALANCEA, administratorul restaurantului: S-a declanşat un adevărat război. O traumă atât pentru mine, cât şi pentru clienţii mei, pentru copilul meu, care au fost afectaţi cu scaune dărâmate cu pahare şi sticle în cap

Restaurantul este al fostului fotbalist Gică Craioveanu, care însă nu era în localîn momentul scandalului.

IULIANA CALANCEA, administratorul restaurantului: Am avut poliţia 7 ore ieri cu noi să ne protejeze, să ne ia declaraţii, pentru că au fost afectaţi şi angajaţii i-au prins într-un colţ. Au spart foarte multe lucruri, au adus daune extraordinar de mari.

COSMIN GRĂDINARU, purtător de cuvânt al IPJ Dolj: O parte dintre persoanele implicate în această altercaţie au fost identificate, poliţiştii urmând ca în funcţie de materialul probator să ia măsurile corespunzătoare.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice şi distrugere.