Imagini dramatice au fost surprinse la locul accidentului în care o maşină cu şapte români a intrat în plin într-un camion. Impactul a fost devastator, trei dintre victime fiind preluate de trei elicoptere medicale.

Două femei, 33 şi 40 de ani, şi cinci bărbaţi, cu vârste între 28 şi 49 de ani, sunt românii care călătoreau cu un VW Sharan, toţi fiind lucrători angajaţi ai unei mai companii legumicole din Clappen. Şoferul, 38 de ani, a intrat în depăşire, a trecut de două autoturisme, dar a izbit în plin spatele unui camion condus tot de un român, 41 de ani, Camionul vira la stânga şi şoferul VW-lui nu a observat asta la timp.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 9 imagini în Galerie

Vezi 9 imagini în Galerie

Imediat peste 30 de lucrători ai companiei legumicole au ieşit pe stradă, locurile lor de cazare fiind lângă zona în care a avut loc accidentul. 

Vezi 9 imagini în Galerie

Trei elicoptere de salvare au fost chemate la locul dezastrului pentru a prelua trei victime, medicii declarând că rănile lor le pun vieţile în pericol. Şeful salvatorilor din Clappen a declarat că a fost dificil să comunice cu victimele, niciunul dintre cei răniţi nevorbind germană.