Este haos, la această oră, pe Magistralele 1 şi 3, după ce un bărbat de 40 de ani s-a aruncat în faţa metroului, la staţia Izvor. Circulaţia este blocată, oamenii aşteaptă de zeci de minute în staţii.

Se circulă cu dificultate, în această dimineață, la metrou. Probleme sunt pe magistralele 1 și 3, după ce un bărbat s-a sinucis la Izvor.

Articolul continua dupa recomandari

La staţia Gorjului, oamenii nu au încăput în vagoane şi au fost daţi jos, iar între Eroilor şi Piaţa Unirii circulaţia este întreruptă. 

"Niciodată nu am văzut aşa ceva. Ne-au dat jos şi ne-au spus să aşteptăm că vom fi anunţaţi. Asta acum mai mult de un sfert de oră", ne-a scris un cititor.

"La Eroilor au băgat trenul pe linia spre Preciziei. Si din câte am aflat toate trenurile circulă pe un singur sens", spune altcineva.

Circulaţia se desfăşoară cu dificultate şi între Dristor - Pantelimon.

Haos este şi la Nicolae Grigorescu.

"Este dezastru, plin de oameni! Nu sunt în stare să gestioneze o situatie dificilă, să plece acasă toată conducerea Metrorex", ne-a scris un alt cititor furios.

Tragedia din această dimineaţă vine după ce aseară, O femeie care ar fi vrut să se arunce înaintea trenului în staţia Dimitrie Leonida a fost salvată în ultimul moment. A fost oprită de agenţii de pază după ce a sărit porţile de acces.