Gigi Becali s-a dus la slujba de Bobotează cu elicopterul şi în adidaşi. Patronul FCSB era îmbrăcat în trening când a aterizat pe terenul de fotbal acoperit de zăpadă.

Primarul localităţii vâlcene Bărbăteşti, Constantin Banacu, a avut oaspeţi de seamă în ziua de Bobotează. Latifundiarul din Pipera, finanţatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a aterizat cu elicopterul în comuna vâlceană pentru a se reculege la Mănăstirea Pătrunsa.

Articolul continua dupa recomandari

Acesta este cel de-al doilea an consecutiv în care Becali se reculege la Mănăstirea Pătrunsa, loc pentru care are o evlavie deosebită, scrie săptămâna.net. Primarul localităţii Bărbăteşti, Constantin Banacu, spune că luni se va termina vizita latifundiarului. Becali a fost aici şi anul trecut. 

Despre Pătrunsa - Vâlcea se spune că este „locul cel mai izolat din viaţa monahală din România”, fiind considerată sora „Athosului românesc” – Mănăstirea Frăsinei. Asemănător mănăstirilor tibetane şi aici se ajunge anevoios, prin munte, materialele de construcţie şi hrana fiind aduse şi astăzi la fel ca în urmă cu trei secole, cu măgarii şi caii.