Operaţiune dramatică de salvare, în Dâmboviţa. Pompierii au fost alertaţi pentru a scoate doi bărbaţi care căzuseră într-un puţ. Au reuşit să-i aducă la suprafaţă, însă îşi pierduseră cunoştinţa. Medicii au luptat să-i readucă la viaţă şi i-au resuscitat zeci de minute, dar, cu toate eforturile lor, au fost nevoiţi până la urmă să declare decesul. Cei doi erau fraţi.

Primul care a intrat în puţul aflat pe stradă a fost fratele mai mare, în vârstă de 49 de ani

Articolul continua dupa recomandari

Sora celor doi spune că "a coborât în puţ să cureţe puţul că n-are apă, că n-a venit să-l cureţe nimeni".

Însă, la o adâncime de 12-14 metri, gazele care au ieşit din pământ l-au ameţit. Cei de la suprafaţă şi-au dat seama că ceva nu e în regulă şi au sărit în ajutor.

Un vecin spune că "am intrat după primul. N-am putut să-l scot. Am vrut să-l leg, n-am putut să-l scot. Am ieşit afară că nu mai aveam oxigen. Şi a intrat frate-su după el. N-au durat 20 de secunde că a picat pe el. N-a mai mişcat niciunul".

Bărbatul spune că, dacă n-ar fi ieşit repede, ar fi murit şi el. 

Sub privirile îngrozite ale rudelor şi ale celorlalţi localnici din comuna Răzvad, pompierii i-au scos pe cei doi fraţi din fântână. Erau inconştienţi.

Gabriel Gătej, purtător de cuvânt ISU Dâmboviţa: Cele două persoane au fost scoase în stare de inconştienţă. în acest moment sunt predate echipajelor medicale

Medicii de pe ambulanţă i-au resuscitat timp îndelungat, dar nu i-au mai putut salva.