Fostul deputat PSD de Dâmbvoița, Ion Stan a murit la Spitalul din Constanța. Fostul  preşedinte al Comisiei Parlamentare pentru Controlul Activităţii SRI se afla în concediu cu familia, pe litoral, și se pare că i s-a făcut rău din cauza unei infecții. Din nefericire, medicii nu au mai putut să-l salveze. Pe 13 august, Ion Stan ar fi împlinit 63 de ani.

Ion Stan a fost transportat de urgenţă la spital unde, din nefericire, a murit ca urmare a unor complicaţii provocate de diabet şi de afecţiuni cardiace mai vechi. 

Articolul continua dupa recomandari

Într-un comunicat de presă, PSD Dâmboviţa şi-a exprimat regeretul pentru pierderea lui Ion Stan şi a transmis condoleanţe familei îndoliate. 

Stan a fost preşedinte al PSD Dâmboviţa timp de aproape 14 ani. Ion Stan s-a retras din viaţa publică în 2016, după ce a fost condamnat la doi de închisoare cu executare printr-o sentinţă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. 

DNA l-a acuzat de trafic de influenţă, după ce ar fi primit bani în timpul campaniei electorale din 2012 de la oameni de afaceri în schimbul înlesnirii câştigării unor contracte cu statul.

Știrile Antena 1 Observator sunt și pe Instagram, Youtube și Facebook