Fostul deputat PSD de Dâmbvoița, Ion Stan a murit la Spitalul din Constanța. Fostul  preşedinte al Comisiei Parlamentare pentru Controlul Activităţii SRI se afla în concediu cu familia, pe litoral, și se pare că i s-a făcut rău din cauza unei infecții. Din nefericire, medicii nu au mai putut să-l salveze. Pe 13 august, Ion Stan ar fi împlinit 63 de ani.

Ion Stan a fost transportat de urgenţă la spital unde, din nefericire, a murit ca urmare a unor complicaţii provocate de diabet şi de afecţiuni cardiace mai vechi. 

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 2 imagini în Galerie

Într-un comunicat de presă, PSD Dâmboviţa şi-a exprimat regeretul pentru pierderea lui Ion Stan şi a transmis condoleanţe familei îndoliate. 

Stan a fost preşedinte al PSD Dâmboviţa timp de aproape 14 ani. Ion Stan s-a retras din viaţa publică în 2016, după ce a fost condamnat la doi de închisoare cu executare printr-o sentinţă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. 

DNA l-a acuzat de trafic de influenţă, după ce ar fi primit bani în timpul campaniei electorale din 2012 de la oameni de afaceri în schimbul înlesnirii câştigării unor contracte cu statul.