Într-un clip de promovare, studenții Academiei Navale cântă rock, dansează tango, dar pun în scenă şi o coregrafie exact ca în filmele de Bollywood. Rezultatul final stârneşte zâmbete, dar şi controverse pe reţelele de socializare.

Pe platoul de instrucţie al Academiei Navale din Constanţa, studenţii sunt la ora de... tango. Sincronizarea este perfectă dar, chiar şi aşa, comandantul de pluton nu pare mulţumit de rezultat.

Articolul continua dupa recomandari

Soldatul Găluşcă schimbă ritmul.

Toate aceste scene apar într-un clip de prezentare al Forţelor Navale Române. Realizarea lui s-a întins pe două săptămâni, iar filmările s-au ţinut şi pe navele de război ale armatei. La un moment dat, viitorii militari apar într-o scenă care ne aduce aminte de filmele de Bollywood.

Dintre toate clipurile promovate de Forţele Navale, acesta este de departe cel mai popular pe internet. A strâns până acum aproape 20 de mii de vizualizări pe Facebook, dar şi sute de comentarii, pro şi contra iniţiativei. Scenariul a fost gândit de un tânăr grec stabilit în România. 

Filmuleţul este şi o invitaţie către absolvenţii de liceu să aleagă în această vară cariera militară. La Academia Navală şi Şcoala de Maiştri sunt disponibile 350 de locuri la secţia militară şi 600 la cea civilă.