Scene şocante în Braşov, acolo unde fiica în vârstă de 18 ani a unui fost senator a fost bătută cu pumnii şi cu picioarele de un bărbat.

Totul a fost surprins de un trecător cu telefonul mobil, iar pe imagini se poate obseva cum fata este lovită de agresor.

Articolul continua dupa recomandari

Incidentul s-a produs, miercuri, într-un parc din Braşov.

Pe imagini se vede cum fiica fostului senator Sebastian Grapă este trântită pe o bancă şi lovită de mai multe ori de un bărbat.

Un martor a intervenit la timp şi a reuşit să o salveze pe fată din mâinile individului scăpat de sub control.

În urma scandalului, fata de 18 ani a suferit o fractură la mână.

"Rezultatul «corecţiei» aplicate fiicei mele de către un dement aflat în libertate. În atenţia tururor celor care-şi exprimă opiniile fără să aibă habar ce s-a întîmplat... Dacă mai au şi copii ... le doresc să nu păţească acelaşi lucru. Să rupi mâna unui copil care se bucură de viaţă trebuie să fii dereglat rău la bibilică. În privinţa a ce i-aş fi făcut eu ca tată al copilului este uşor de imaginat. Nu doar o mână, ci chiar capul i l-aş fi rupt, dar eu cred că statutul de fiinţă umană şi educaţia sunt suficiente să mă ajute să-mi reprim instinctul animalic şi să aştept ca secţia 1 poliţie Braşov să-şi facă datoria", a mai scris Sebastian Grapă pe rețeaua de socializare.