Scene dramatice într-o familie din Timiş, din cauza referendumului pentru familie. Pentru că nu a vrut să meargă să voteze, un bărbat a fost atacat cu cuţitul de soţie.

Totul a luat-o razna duminică seară, când cei doi soţi s-au luat la ceartă când au aflat că prezenţa e foarte scazută, iar referendumul pentru familie nu va fi validat.

Articolul continua dupa recomandari

După ce au băut mai multe pahare cu vin, femeia şi-a amintit că soţul ei nu trecuse pe la secţia de votare. Aşa că a început să-i facă reproşuri că nu a ascultat de preot şi n-a mers să voteze, acuzându-l de ignoranţă.

Vezi 2 imagini în Galerie

Omul a ascultat răbdător seria de acuze din partea soţiei, însă, la un moment dat, nervos, a luat-o la bătaie. Furia i-a întunecate acesteia minţile, a pus mâna pe un cuţit şi şi-a atacat bărbatul.

L-a lovit de mai multe ori cu cuţitul, pâna când copiii familiei, patru la număr, au sunat la 112 să ceară ajutor, relatează presa locală.

Bărbatul de 38 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri, în timp ce soţia agresivă, de 39 de ani, a fost reţinută de poliţişti.

Din fericire, rănile de cuţit nu au fost profunde, aşa că tânărul nu a rămas internat în spital.

Soţia va fi cercetată pentru violenţă în familie.