Scene de groază, în această dimineaţă, în localitatea Câţcău din Cluj. O femeie de 64 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost rănită de soţul ei, accidental, cu o motocositoare.

După ce a fost stabilizată, femeia a fost transferată cu un elicopter SMURD la Cluj-Napoca.

Articolul continua dupa recomandari

Incidentul a avut loc in aceasta dimineata putin dupa ora 8.00. Cei doi soti locuiesc in Dej, dar au mers la casa parinteasca din localitatea Salisca pentru a face curatenia de primavara.

Vezi 2 imagini în Galerie

Sotul femeii taia iarba cu o motocositoare electrica, iar femeia a vrut sa il ajute, deschizandu-i poarta de la gradina.

In acel moment, barbatul care avea in mana motocositoarea s-a intors si accidental şi şi-a ranit sotia, provocandu-i rani extrem de grave in zona picioarelor si a abdomenului.

In urma apelului la 112, la fata locului s-a deplasat de urgenta o ambulanta SMURD de la Dej care a transportat-o pe femeie la Spitalul Municipal Dej unde a fost operata si stabilizata.

Lama motocositorii i-a trecut la cativa milimetrii de artera femurala, scrie dejeanul.ro.

Pentru a primi ingrijiri medicale specializate, medicii de la Dej au decis sa o transfere la Cluj-Napoca, dar pentru siguranta transportului au solicitat un elicopter SMURD.

Aeronava a aterizat pe stadionul din Dej si dupa ce a preluat-o a plecat de urgenta spre Cluj-Napoca. Politistii au deschis o ancheta in acest caz.