O femeie din Bacău, angajata unei bănci, a fost lăsată singură cu banii pentru alimentarea unui bancomat. Aflată în faţa unei sume uriaşe, a cedat tentaţiei apoi şi-a umplut buzunarele cu banconte.

Cazul a fost unul destul de dificil pentru anchetatori, deoarece femeia a sustras banii din casetele cu numerar ale bancomatului, pregătite pentru inserarea în aparat.

Articolul continua dupa recomandari

Angajata băncii a cedat tentaţiei şi a furat 25.000 de euro

Poliştii informează că un ofiţer de tranzacţii clienţi în cadrul unei bănci din Bacău a sustras din casetele cu numerar, pregătite în vederea alimentării ATM-lui agenţiei, suma de 114.760 lei.

Anchetatorii susţin că femeia a încărcat casetele ATM-ului, acestea fiind depozitate în camera de tezaur, urmând ca ATM-ul să fie alimentat cu numerar.

Femeia a rămas singură câteva momente cu casetele cu numerar şi a sustras o sumă de bani, se precizează în rechizitoriu.

Pedeapsă cu suspendare, muncă în folosul comunităţii

În instanţă, femeia a recunoscut fapta. Judecătoria Bacău a condamnat-o la 1 an şi 2 luni închisoare, cu suspendare, pentru infracţiunea de delapidare, plus muncă în folosul comunităţii pe o durată de 60 de zile.

Poliţiştii nu precizează dacă prejudiciul a fost recuperat.