Un tată i-a făcut dreptate cu pumnii fiului său. Disperat că patroana unei săli de jocuri a denunţat un furt în care suspect este chiar fiul lui, bărbatul a căutat răzbunare. A lovit ca-ntr-un ring de box. Sub privirile unor martori îngroziţi, patroana localului a căzut inconştientă la podea. Atenţie, imagini care vă pot afecta emoţional!

În plină zi, un bărbat de 45 de ani intră val-vârtej într-o sală de jocuri din Târgu Cărbuneşti. Se duce direct la proprietară, hotărât să-i ceară socoteală. Femeia nu are timp să reacţioneze. Un pumn o pune la pământ.

Articolul continua dupa recomandari

Agresorul se face apoi nevăzut, lăsându-şi victima să zacă pe podea. După câteva secunde, femeia reuşeşte să se ridice, cu ajutorul colegelor. Însă îşi pierde repede echilibrul.

Flori Perșu, femeia agresată - Aici (n.r. am căzut) cu capul la foarte puțină distanță de masa de sticlă unde puteam să mor sau să raman paralizată. Nu m-am lovit doar la cap, mi-a rupt un dinte, la coloană mi-e foarte greu să mă deplasez

Victima, care nu are mai mult de 40 de kilograme, nu s-a gândit nicio clipă că ar putea păți ceva rău pentru că a chemat poliţia. Cu o zi înainte, fiul agresorului a fost protagonistul unui alt scandal. Ar fi furat banii unui client pentru a putea juca în continuare la păcănele.

Agresorul, un cunoscut scandalagiu din Târgu Cărbuneşti

Potrivit poliţiei, tânărul are la activ mai multe dosare pentru violenţă. Atât femeia, cât şi angajaţii sălii de jocuri vin acum cu teamă la serviciu.

Flori Perșu, femeia agresată - Se îmbată, se lua de lume, înjură fetele, obligă angajații să-i dea de băut că el trebuie să bea pe datorie că el e șeful orașului. Trebuia să-i dea bani din buzunar să joace la mașinute că dacă nu îi amenința

Pentru că a vrut să-şi facă dreptate cu pumnii, tatăl a fost reţinut de politisti pentru lovire şi tulburarea linistii si ordinii publice. Procurorii au decis însă să-l cerceteze în libertate.

În România au mai avut loc scandaluri violente din cauza dependenţei de jocuri de noroc, care afectează aproape 100 de mii de oameni. O boală pe care specialiştii o pun pe seama sărăciei şi a dorinţei de câştig rapid.