Femeia din Aluniş, judeţul Mureş, împuşcată din greşeală de un poliţist, în timpul unei urmăriri, se întorcea de la cumpărături în momentul în care s-a produs tragedia.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 19.50, pe drumul judeţean din localitatea Aluniş, acolo unde femeie se afla pe trotuar şi se ducea spre casă.

Articolul continua dupa recomandari

Femeia în vârstă de 59 de ani este căsătorită şi are trei copii, doi băieţi şi o fată.

La un moment dat, în timp ce se îndrepta către casă, femeia a observat mai multe maşini de Poliţie cu sirenele în funcţiune, dar şi un autoturism care circula cu viteză foarte mare.

Reprezentanţii IPJ Mureş au declarat că poliţiştii au folosit armamentul din dotare pentru că autoturismul urmărit rula cu viteză foarte mare în direcţia agenţilor.

Femeie nevinovată, împuşcată în cap de un poliţist

De asemenea, conducătorul auto a pus în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.

Drept urmare, unul dintre agenţi a tras cu pistolul în direcţia maşinii, însă glonţul a nimerit-o pe femeia de 59 de ani care se afla pe trotuar.

Glonţul a lovit-o pe femeie în cap, provocându-i o rană foarte gravă.

Poliţiştii au renunţat la urmărirea şoferului fugar şi i-au acordat victimei primele îngrijiri medicale.

Iniţial, femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Mureș, fiind apoi transferată la Spitalul Clinic Județean Cluj - Clinica de Neurochirurgie, pentru tratament de specialitate.

Până în acest moment, reprezentanţii spitalului din Cluj nu au oferit detalii despre starea femeii.