O fată în vârstă de 17 ani, din Ploieşti, a trăit momente de coşmar, luni la rând, după ce a fost torturată, bătută şi umilită de iubitul ei.

Bestia cu chip de om a filmat toate scenele violente, iar imaginile au ajuns pe reţelele de socializare.

Articolul continua dupa recomandari

Într-unul dintre clipurile video postate pe Facebook, tânăra de 17 ani este ghemuită pe un pat, plină de sânge, cu numeroase lovituri la cap.

Tânăra îl imploră pe iubitul ei să o lase în pace şi să nu o mai lovească, însă acesta se apropie de ea şi îi sparge un pahar în cap.

Într-un alt clip video, agresorul o filmează pe fată în timp ce aceasta se află în cada din baie şi încearcă să îşi pună capăt zilelor.

"Vrei să te omori? Vrei să mă bagi la puşcărie? Să mă iei de lângă copii?", a strigat tânărul din Ploieşti care şi-a bătut iubita.

Fată bătută cu sălbăticie şi umilită de iubit la Ploieşti

Altă dată, tânăra este filmată în timp ce este obligată de agresor să îi sărute mâinile şi picioarele şi să îi spună 'şeful meu'.

Totul s-a întâmplat în decurs de câteva luni, fata, care împlineşte chiar astăzi 18 ani, fiind supusă unor chinuri de neimaginat.

De frica iubitului, fata nu a depus plângere la Poliţie şi nici nu a povestit drama prin care a trecut.

Totuşi, imaginile filmate chiar de agresor au ajuns la alte persoane şi apoi au fost postate pe reţelele de socializare.

Tânăra bătută de iubit a povestit, în exclusivitate pentru Observator, ororile prin care a trecut în ultimele două luni.