Detalii teribile în cazul tinerei găsite moartă, în această dimineaţă, în Parcul Păcii din Militari. Fata nu era un om al străzii şi venise în Bucureşti din Botoşani.

O tânără de 31 de ani a fost găsită moartă, la primele ore ale dimineţii, în Parcul Păcii din cartierul bucureştean Militari.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit martorilor, trupul neînsufleţit se afla pe o bancă şi a fost zărit de un paznic. În apropiere, erau mai multe folii dintr-un medicament antidepresiv.

Astfel, anchetatorii iau în calcul în primul rând varianta unei sinucideri printr-o supradoză, însă nu este exclusă nici ipoteza unei crime.

Fata găsită moartă în Parcul Păcii era din Botoşani

Trupul fetei a ajuns la INML, unde urmează a fi stabilită cauza exactă a morţii. 

"Sâmbătă dimineața, în jurul orei 8:00, a fost sesizat prin apel 112 faptul că într-un parc din sectorul 6 este o femeie moartă, informează Poliția Capitalei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Morți Suspecte – Serviciul Omoruri.

Trupul femeii a fost ridicat și transportat la Institutul Național de Medicină Legală (INML) pentru efectuarea necropsiei. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul", potrivit unui comunicat dat de Poliția Capitalei.