Două familii de români au fost condamnate la aproape 3 ani de puşcărie, expulzate şi au primit 10 ani de interdicţie în Suedia, după ce au comis 34 de furturi de la persoane în vârstă.

Marius Ștefan, Mirela Tudor, Daniel Văduva și Dunja Văduva au început să jefuiască fără milă pensionarii suedezi la doar 2 zile după ce au ajuns în Suedia.

Articolul continua dupa recomandari

Poliţia suedeză: 'Scopul vizitei?' - 'Am venit să furăm'

Două cupluri de români au fost condamnate în Suedia la aproape 3 ani de puşcărie, după ce au comis 34 de furturi de la persoane în vârstă.  

Femeile din România au condus liga care a lovit pensionarii suedezi. Marius Ștefan, Mirela Tudor, Daniel Văduva și Dunja Văduva au furat bani şi bijuterii, apoi s-au fotografiat cu prada şi s-au lăudat pe reţelele de socializare.

Cele două femei au precizat pentru autorităţile suedeze că scopul iniţial cu care au venit în Suedia a fost cerşitul, dar că după 2 zile s-au hotărât să fure. De asemenea, ele au spus că bărbaţii lor nu ar fi ştiut cu ce se ocupau, însă aceste declaraţii nu i-au convins pe anchetatori.

Poliţia suedeză, citată de expressen.se, a precizat că românii au fugit în Germania după ce au comis furturile, dar la un moment dat s-au întors. Întrebaţi la frontieră care este scopul vizitei în ţară pentru a doua oară, femeile ar fi declarat amuzate că au venit să fure.

Lucru care s-a şi întâmplat, însă cele două cupluri au fost prinse în scurt timp, condamnate, expulzate şi primind 10 ani de interdicţie în Suedia.