O nouă tragedie pe şosele! Patru oameni au murit, iar alţi doi au ajuns la spital după ce un şofer grăbit a derapat şi a intrat pe contrasens. Supravieţuitorii spun că bărbatul vinovat de accident avea viteză foarte mare, iar impactul nu a mai putut fi evitat. 

Pe drumul european 83, la ieşirea din localitatea ieşeană Bălţaţi, un şofer mult prea grăbit pierde controlul volanului. În doar câteva secunde maşina scăpată de sub control intră pe contrasens şi loveşte în plin un autoturism care circula regulamentar. 

Articolul continua dupa recomandari

Impactul a fost devastator. Una dintre maşini a fost pur şi simplu spulberată şi aruncată în afara carosabilului. 20 de pompieri s-a chinuit minute bune să-i descarcereze pe oamenii prinşi între fiarele contorsionate.

În primul autoturism erau 4 victime încarcerate, inconştiente. S-a procedat la descarcerarea acestora şi din păcate a fost declarat decesul tuturor celor patru persoane. 

O familie întreagă s-a stins într-o clipă. Alte patru persoane au văzut moartea cu ochii, dar au avut noroc. Doi dintre ei au ajuns la spital dar medicii spun că starea lor este stabilă. Între timp poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă.