Imagini compromiţătoare cu episcopul Huşilor, Corneliu Bârlădeanu! Site-ul cancan.ro a publicat un filmuleţ XXX în care înaltul ierarh apare împreună cu un fost elev de seminar, în prezent preot, într-o postură scandaloasă. 

Cu acest film, episcopul ar fi fost şantajat de alţi trei preoţi.

Articolul continua dupa recomandari

GALERIE IMAGINI: CUTREMUR ÎN BISERICĂ! Episcopul Huşilor, filmat în timp ce FACE SEX cu un student

Materialul video, interzis minorilor, poate fi văzut AICI

Scandalul care-l are ca protagonist pe Episcopul Huşilor a fost prezentat, pe larg, la Observator. Diseară, la ora 19.00, aflaţi noi dezvăluiri din acest caz, chiar de la Huşi, de la reporterul Observator Bianca Iacob.

Citeşte şi: Scandal sexual în sânul Bisericii: Episcopul Huşilor, acuzat că a urcat în ierarhie pentru că ar fi homosexual. Ar fi şantajat cu înregistrări compromiţătoare

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV

Ce au găsit legiştii pe corpul lui Adrian, băiatul GĂSIT MORT în lacul din Ocna Şugatag. PRIMELE CONCLUZII ale necropsiei!​

LACRIMI ŞI DURERE pentru familia puştiului de 16 ani dispărut sâmbătă în Maramureş. Adrian a fost GĂSIT MORT într-un lac din Ocna Şugatag! (VIDEO)

DURERE şi COMPASIUNE după moartea lui Adrian. Val de MESAJE EMOŢIONANTE pe Facebook: "Doare până la os!", "Ai fost un suflet bun, acum eşti un înger"

MESAJUL SFÂŞIETOR al mamei lui Adrian, băiatul GĂSIT MORT într-un lac din Ocna Şugatag: "O parte din inima mea va pleca cu tine, puiul meu ..."

MOMENTUL CUTREMURĂTOR în care Adrian este scos din apă, fără suflare, de pompierii militari ... "A fost găsit în lac, acum! Nu știu ce să fac. Să urlu, să mă abțin?!" (VIDEO)

IMAGINI ŞOCANTE în Londra! Doi tâlhari români, filmaţi cum dau buzna în rulota unei familii, tot de români. O femeie este JEFUITĂ şi BĂTUTĂ în faţa celor doi copii​

ATENŢIE! A intrat în vigoare noua lege RCA. 7 SCHIMBĂRI MAJORE pentru șoferi!