Bogdan Ionel, adolescentul care a ucis-o pe Petronela Mihalachi cu 30 de lovituri de cuţit, în pădurea de la marginea oraşului Botoşani, a fost arestat pentru 30 zile.

Băiatul de 16 ani şi-a recunoscut crima, însă treaba procurorilor nu este nici pe departe încheiată. Sunt foarte multe întrebări care nu şi-au aflat răsspunsul şi multe variante de lucru care trebuie verificate.

Articolul continua dupa recomandari

Oribila crimă a avut loc miercuri după-amiază. 

Vezi 5 imagini în Galerie

Băiatul le-a povestit anchetatorilor că a cunoscut-o pe Petronela pe o reţea de socializare şi că se întâlniseră de mai multe ori. Fiind pasionat de fotografie, tânărul îi făcea poze fetei de 18 ani pe care aceasta le posta pe diverse reţele sociale.

În ziua fatidică, Bogdan Ionel şi Petronela Mihalachi au avut o nouă astfel de întâlnire, în pădurea din zona cimitirului Pacea.

La un moment dat între cei doi tineri a izbucnit o ceartă, motivul fiind, după spusele tânărului, calitatea fotografiilor sale, dar şi anumite jigniri pe care Petronela le-a făcut la adresa iubitei băiatului.

Vezi 5 imagini în Galerie

I-ar fi spus acestuia că prietena lui este grasă şi urâtă. Băiatul s-a enervat şi a scos un cuţit cu care a înjunghiat-o pe fată de 30 de ori, majoritatea rănilor fiind în zona toracică.

Pe lângă violenţa gestului, care i-a şocat pe anchetatori a fost şi faptul că tânărul a vorbit cu iubita lui prin mesaje chiar şi după ce a comis crima.

Vezi 5 imagini în Galerie

Mama băiatului chiar a lansat o ipoteză potrivit căreia fiul ei nu a fost singur când a ucis-o pe Petronela. Există chiar voci care speculează faptul că iubita tânărului ar fi fost complicele acestuia în comiterea omorului.

În plus, poliţiştii mai au o enigmă de dezlegat, şi anume telefonul victimei, care nu a fost găsit. 

Asta în condiţiile în care, spun jurnaliştii de la Monitroul de Botoşani, tânărul se pare că îi promisese iubitei lui că îi va face cadou un telefon Samsung în perioada imediat următoare, astfel că nici o crimă în scop de jaf nu este scoasă din calcul.

Ieri, Bogdan Ionel a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Vezi 5 imagini în Galerie