Totul s-a aflat dupa ce colegi de-ai elevilor la care se laudasera cu ce fac i-au anuntat pe profesori.

Directorului liceului, Mihai Dragu, a declarat corespondentului Antena 3 ca exista informatii potrivit carora aceste filme urmau sa fie comercializate, elevii obtinand bani de pe urma lor. Acesta a anuntat ca a declansat o ancheta in momentul in care a auzit ca elevii sai ar fi protagonistii unui film pentru adulti si i-a chemat la el pentru a afla adevarul.

Articolul continua dupa recomandari

Filmuletele nu au fost gasite deocamdata, dar elevii despre care se presupune ca ar fi protagonistii acestora sunt cercetati disciplinar si risca sa fie exmatriculati.

"Au recunoscut ca au intretinut relatii sexuale. Isi schimba declaratiile de la o zi la alta. Ba ca au fost acasa, ba ca la scoala. Cazul este destul de dificil pentru ca se pare ca ei ar si comercializa aceste filmulete. In spatele lor ar fi o intreaga retea. Si astfel de filmulete nu ar fi numai la noi in scoala, ci si la alte licee din Craiova", a declarat directorul Liceului "Henri Coanda", citat de Mediafax.

Totodata, conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Dolj a demarat o ancheta la Liceul Teoretic "Henri Coanda".

Din primele verificari facute, cei trei elevi ar fi facut filmul pe terenul de sport al institutiei, care este acoperit cu un balon, iar incidentul s-ar fi petrecut in weekend, potrivit conducerii unitatii de invatamant.

Directorul liceului a mai declarat ca a facut plangere la Biroul de Combatere a Crimei Organizate pentru ca ar fi aflat ca filmuletele ar fi fost vandute.

Politistii sustin ca plangerea a fost facuta vineri si ca nu exista probe care sa dovedeasca faptul ca elevii ar face parte dintr-o retea specializata in pornografie.