Un elev cu permis de 3 săptămâni a ucis un om, la Bârlad, iar după accident a strigat la medici: "Pansaţi-mă pe mine, că el e mort". Noi detalii halucinante ies la iveală după nenorocirea din urmă cu o săptămână în care şi-a pierdut viaţa un inginer de 59 de ani, nevinovat.

Sâmbăta trecută, al 6.30 dis de dimineaţă, un adolescent de 18 care îşi luase permis de doar trei săptămâni a intrat cu peste 100 la oră în curbă, pe contrasens, în drum spre Bârlad, şi a lovit forntal Dacia papuc condusă de Dumitru Zamfirache, 59 de ani, un inginer care se ducea la serviciu.

Articolul continua dupa recomandari

Accidentul a avut loc între Băcani şi Bârlad, pe DJ 243. Florin B, din Iveşti, elev la Liceul Pedagogic din Bârlad, era în şort şi tricou şi şlapi şi a declarat că fusese trezit de nişte prieteni din Băcani, ca să meargă să-i ducă la Bârlad.

Conform Vremea Nouă, tânărul i-a şocat pe cei de la Ambulanţă, atunci când au ajuns la locul accidentului. Cuma dolescentul era aproape fără vreo zgârietură, dar îngheţa de frig, salvatorii i-au dat o pătură, să se învelească. În timp ce încercau să stabilească exact dacă victima accidentului poate fi salvată, Florin a strigat la medici:  "Lăsati-l pe el, nu vedeţi că-i mort, pansaţi-mă pe mine!". Tânărul era tăiat la un deget.

"În urma accidentului, soferul de 59 de ani din Bârlad a decedat. Soferul care se face vinovat de producerea accidentului este din comuna Ivesti, are 18 ani, si detinea permis de conducere de trei sãptãmâni. Acesta, într-o curbã de pe drumul judetean Bãcani – Bârlad, a pãtruns pe contrasens, a pierdut controlul volanului si a intrat frontal în masina condusã de bãrbatul de 59 de ani, care se deplasa regulamentar. În urma impactului, victima a decedat.", a sunat comunicatul Poliţiei.