El e adolescentul care a transmis live pe facebook accidentul mortal din Vrancea. El a scris pe facebook înainte să înceapă live-ul un mesaj care a stârnit foarte multe comentarii.

Şoferul Opel-ului cu volan pe dreapta care s-a făcut praf la Tâmboieşti, în Vrancea, intrând într-un cap de pod în timp ce transmitea lie pe facebook cursa nebună, alături de trei prieteni, e un pasionat al transmisiilor pe facebook de la volan, având câteva astfel de filmuleţe pe contul său.

Articolul continua dupa recomandari

Doi dintre adolescenţii din maşină, de 14 şi 18 ani, au murit, alţi doi, între care şoferul, Emil, fiind răniţi.

Vezi 5 imagini în Galerie

În filmarea de pe facebook se observă că şoferul este atent să monteze telefonul pe bordul maşinii, nicidecum la drum. La un moment dat, el spune "puneţi centura că începe aventura", în timp ce altul spune ”decolăm”.

La finalul filmuleţului, se observă că telefonul cade şi se aud strigătele tinerilor, acela putând fi momentul impactului.

"Vă pwp pe corason..." a scris şoferul pe facebook, înainte să înceapă transmisia live.

Vezi 5 imagini în Galerie

Accidentul a avut loc, joi seară, pe DN 2, în zona Popasului Tâmboieşti. La un moment dat, soferul unui autoturism Opel înmatriculat în Vrancea, un tanar de 19 ani,  a pierdut controlul volanului pe fondul vitezei şi al carosabilului umed şi a intrat într-un podeţ.

În urma impactului, doi tineri, unul de 18 ani din Odobeşti şi altul de 14 ani din Slobozia Bradului, ambii pasageri în autoturism, au murit. 

Vezi 5 imagini în Galerie

Şoferul în vârstă de 19 ani şi un alt tânăr de 17 ani au fost răniţi, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.