Ieri, o nouă tragedie fără margini s-a produs în vestul ţării. O tânără mamă din Arad, în vârstă de numai 16 ani, a fost ucisă cu sânge rece chiar de tatăl copilului ei, un tânăr cu trei ani mai mare.

Crima a avut loc ieri, în jurul orei 13.30, pe strada Romanței din orașul arădean Sântana.

Articolul continua dupa recomandari

Isac Negru, de 19 ani, şi-a înjunghiat violent iubita, aplicându-i patru lovituri de cuţit în gât. Din păcate, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru fată, care a murit în urma pierderii unei cantități mari de sânge.

Vezi 5 imagini în Galerie

Imediat după atac, băiatul a fugit și s-a ascuns în podul dispensarului. După numai o oră de la comiterea crimei, poliţiştii l-au găsit pe tânăr şi l-au reţinut pentru 24 de ore.

Vezi 5 imagini în Galerie

Astăzi, va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru omor.

"Regele are o singură regină!"

Agresorul, căruia prietenii îi spuneau Robin, părea să fie fericit alături de iubita lui minoră cu care avea și un băiețel de 8 luni. În utima perioadă, spun apropiații, cei doi chiar au călătorit împreună în Portugalia.

Iar tânăra mamă părea îndrăgostită de criminal. Pe Facebook, ultima postare a tinerei de 16 ani este destul de sugestivă: „Regele are o singură regină și restul sunt doar niște sclave”. 

Vezi 5 imagini în Galerie

Până la această oră, nimeni nu ştie ce a declanşat furia criminală a băiatului.

Un martor a declarat pentru presa locală că “nu l-am văzut așa agresiv, să se bată cu ea. Nu știu ce i-a bagat diavolul în cap pentru că ținea la ea, ținea la copil. A fost cu ea în Portugalia, au venit înapoi, nu se certau așa, aiurea. Acum nu știu ce s-a întâmplat cu ei”.

Vecinii celor doi spun însă că Robin “era agresiv”. Cei doi tineri locuiau împreună, iar adesea se certau pentru că el ar fi fost gelos.

Vezi 5 imagini în Galerie

Isac Negru va fi prezentat astăzi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru omor.