Durere nesfârşită pentru Mădălina, iubita lui Tudor, românul ucis la Londra de Anul Nou. Cei doi se mutaseră de la Bucureşti în capitala britanică de doar două luni şi visau să se căsătorească. Acum, tânăra e răpusă de durere.

Tudor Simionov avea 33 de ani şi a murit ca un erou, consideră toţi cei care l-au cunoscut, apărânduşi colegii atcaţi cu săbii şi cuţite în noaptea de Anul Nou, într-un club exclusivist de la Londra. Mădălina îl aştepta acasă, după ce iubitul ei asigurase toată noaptea dintre ani paza în faţa clubului.

Articolul continua dupa recomandari

Numai că, din nefericire, Tudor nu va mai veni. A fost înjunghiat mortal, în inimă, după ce reuşise să pună la pământ cinci dintre atacatori.

"A fost cu adevărat un om bun. Eram fericiţi împreună şi plănuiam să avem copii împreună.", a spus Mădălina, citată de Evening Standard.

Un prieten vechi al lui Tudor, Ionuţ, a povestit şi el presei engleze: "Tudor şi Mădălina erau împreună de mult timp şi de câte ori comunicam cu el, vorbea numai despre ea. Vorbea despre ea, despre tot ce făceau împreună, simţeai imediat că e îndrăgostit de ea."

Tudor Simionov a asigurat paza unei locaţii de lux în noaptea de Anul Nou, la Londra, şi şi-a dat viaţa pentru a-şi salva colegii. Trei dintre ei sunt la spital, cu răni grave. El a murit pe loc, înjunghiat pe trotuarul din faţa clubului exclusivist.