Dublă crimă la Buftea, unde un bărbat şi-a ucis soţia şi soacra. Criminalul a fost împuşcat mortal de poliţişti. Victimele sale au fost găsite în apartamentul în care locuiau.

Actualizare: Victimele dublei crime de la Buftea sunt soția și scoacra asasinului. Bărbatul a murit şi el, după ce a fost împuşcat de poliţişti. Primele informații indicau că un individ și-a ucis soția și fiica, dar, ulterior, anchetatorii au venit cu precizări.

Articolul continua dupa recomandari

Dubla crimă a fost comisă la Buftea. Agresorul, un individ de origine irakiană, şi-a înjunghiat mortal soţia şi soacra, apoi a atacat medicii de pe salvare şi poliţiştii chemaţi la locul nenorocirii.

Apelul la 112 care anunța dublul asasinat  s-a înregistrat la ora 17:53. Vecinii au chemat salvarea şi poliţia, iar primii au ajuns cei de la SMURD. Bărbatul a ieşit cu cuţitul şi i-a alergat pe scările blocului pe salvatori. Au apărut şi poliţiştii şi la rândul lor au fost atacaţi.

Poliţiştii l-au împuşcat pe criminalul din Buftea

Unul dintre agenţi a tras asupra agresorului, pe care l-a împuşcat în piept. 

Ulterior, intraţi în apartamentul de unde ieşise agresorul cu cuţitul, poliţiştii şi medicii au descoperit cadavrele soţiei şi al mamei femeii, ambele înjunghiate mortal chiar de bărbat. Bărbatul este cetăţean irakian.